Coaching
Op eigen kracht vooruit

Naast mijn werk als leidinggevende en programmamanager voer ik ook een coachpraktijk. Ik kies er bewust voor om als coach ook zelf in de modder te staan. Mijn eigen, dagelijkse ervaring in organisaties en bij complexe ontwikkeltrajecten voedt mij in mijn rol als coach.

Je kunt bij mij terecht met werk- en loopbaangerelateerde vraagstukken. Ik sta je graag terzijde wanneer je leiding geeft aan een ingewikkelde club of een spannend verandertraject, wanneer je op een kruispunt staat in je loopbaan of wanneer je als high professional start met leiding geven. Allemaal situaties waarin het zinvol kan zijn jezelf in de ogen te kijken; situaties waarin je zelf je eigen instrument bent en het erop aankomt of je jezelf met alles wat je aan sterktes en zwaktes in huis hebt kunt besturen.

Ik ga met je op zoek naar je persoonlijk leiderschap en daarbij gaan we ook de diepte in. Daarbij ben je primair zelf aan zet. Mijn rol is je te helpen meer inzicht te krijgen in het systeem waarin je opereert, in je eigen patronen en het effect daarvan op je dagelijks handelen. Zo krijg je ook meer inzicht in je talent en je potentieel dat klaar ligt om tot bloei te komen. Inzicht betekent dat je keuzes kunt maken en verantwoordelijkheid kunt nemen voor de stappen die je zelf wilt zetten.